Ekonomiska mål

måndag 9 september 2019

Vad hände med banksektorn idag?

JAG HANN INTE LOGGA IN PÅ AVANZA, eller kolla på nätet alls, under min arbetsdag. Så det var först nu när jag kom hem jag kunde göra det, och tro det eller ej - jag är numera på plus gällande Handelsbanken!

JAG HAR ETT GAV (Genomsnittligt AnskaffningsVärde) på 88,0 kronor för SHB, och aktiekursen steg idag över 89 kronor. Så med andra ord byttes rött till blått för det innehavet, och det gick ändå snabbare än vad jag förväntat mig måste jag säga. (Sedan vet ju ingen vad som händer i nästa steg, men ändå.)

ÄVEN SWEDBANK ökade rejält idag och hörde till dagens vinnare, liksom Nordea. Jag är därmed nästan ikapp även gällande Swedbank, där mitt GAV är 136,4. Bara ynka hundralappar innan jag är plus/minus noll.
(Edit 2019-09-10: Nu är jag på plus även gällande Swedbank :-))

EGENTLIGEN VILL JAG ATT BÖRSEN SKA GÅ NER NU. Jag vill ju investera en lite större summa om några veckor, då är det kul att köpa "billigt". Samtidigt är det kul att se plussummor på sitt konto såklart.

FÖR ÖVRIGT ÄR DET BOLIDEN som står för den största ökningen gällande mitt totala innehav, +16% sedan jag köpte för ett par veckor sedan. Anade att det skulle gå den vägen, och hade velat köpa mer än vad jag hade kapital till då.

MEN DET KOMMER NYA MÖJLIGHETER!
Var så säker.


Pengar växer inte på träd, men på börsen.

4 kommentarer:

 1. jag blir lite lycklig av att bankerna ökar....mycket stora minusposter hos mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får du njuta idag, uppgången verkar hålla i sig :-)

   Radera
 2. Boliden 242.70 nu. Skulle tagit rygg på dig :-)

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
 3. Japp, det skulle du ;-).

  Under 200 spänn är det bara trycka på köpknappen!

  SvaraRadera

Jo nu ska ni få höra!

I TRE MÅNADER har mitt hundcenter varit öppet nu, och jag har aldrig jobbat hårdare i hela mitt liv! När väl representanten från Länsstyrels...