Ekonomiska mål

måndag 17 april 2023

Kort uppdatering om livet som hunduppfödare

FÖR ER SOM INTE kan bärga er utan konstant funderar över hur mitt liv ser ut idag. Här kommer den rafflande sanningen *trumvirvel*.

JAG HAR VÄRLDENS bästa liv! Det rullar på med mitt företag, alla papper är klara och jag får tillgång till min fina lokal/stuga i sommar. För övrigt kan jag inte ens förstå hur jag kunde stå ut med att jobba inom "corporate bullshit"-världen så länge som jag gjorde, och kommer troligen aldrig gå tillbaka dit utan en rejäl kniv mot strupen.

JAG HAR TVÅ underbara hundvalpar hemma som blir ordentligt omhändertagna av sin mor i valplådan, och nu efter en skön morgonjogg så ska jag sätta mig med dem och dricka morgonkaffe innan jag går ut i solen och lyssnar på en podd.

TROTS ATT JAG sover på en luftmadrass, och har gjort i några veckor nu (valpövervakning), så mår kroppen bättre än på länge, och att springa 5 km är inte det minsta problematiskt just nu. Och stress, vad är det?

OM TVÅ VECKOR tar jag med mig valparna och flyttar ut på landet. Sedan kommer jag inte hem förrän jag ska starta upp mitt hundcenter på riktigt, och det blir först efter några sköna semesterveckor när valparna har lämnat boet.

SÅ, HUNDUPPFÖDARE var drömmen, och hunduppfödare ÄR drömmen. Jag har lärt mig mer på den här resan är vad jag gjort på mycket länge!
Så nu vet ni :-)Brownie och Mr White <3

16 kommentarer:

 1. Två Månadslöner17 april 2023 kl. 13:19

  Aww vad små dom är! :) Kul att höra Louis! Kommer ihåg att det var lite tufft emellanåt för dig men så kul att höra att det äntligen flyter på! Som det ska vara helt enkelt!

  Njut av varenda dag! ❤ Det förtjänar du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de är som små hamstrar, fast nu har de mer än dubblerat sin födelsevikt. Det går så himla fort!

   Tack för din snälla kommentar! Kram!

   Radera
 2. så kul att läsa ! tänkte på dig så sent som i morse. Ibland saknar man vissa bloggare mer än sina kompisar :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju underbart att ha någon som tänker på en i alla fall <3

   Radera
 3. Men vilka söta valpar!! och visst är det något med våren och att springa som känns extra härligt, fast 5 km klarar jag inte än. Lycka till med ditt "nya" liv, låter perfekt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, hundvalpar är något speciellt, liksom kattungar :-). 5 km kommer du snart klara galant :-)

   Radera
 4. Living the dream! ;-)
  (Glömde skriva det förresten men är grymt imponerad över din insats när valparna kom.)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, men lite så faktiskt! Alltså, allt är inte PERFEKT, men nära ändå. Det ska man njuta av tänker jag :-).

   Jag är också lite impad över mig själv, särskilt när sista valpen kom. Jag hade bara en tanke i huvudet då "den SKA överleva!", så jag sög ur fostervatten ur luftvägarna på den och allt (låter äckligt, men det var självklart där och då). Men det var spännande, lärorikt och liksom "på riktigt". Inget pimpat excelblad...

   Radera
 5. Vilket skojigt foto. Det fanns ett familjespel som hette "kasta gris" och jag tror det där utfallet var en högoddsare.

  Och gott att höra att du har det så bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Älskar referensen till "Kasta gris". Precis så ser det ju ut i valplådan! Rasen kallas ju också "Pansargrisar" så det gör bilden komplett.

   Tack för sin kommentar!

   Radera
 6. Kul att höra av dig och så söta små valpar.

  SvaraRadera
 7. Oh så härligt! ”Smygföljt” dig länge och undrat så hur det går. Varit inne då och då och hoppats på en uppdatering. Plötsligt händer det! Önskar dig en fin vår och sommar. /Malin

  SvaraRadera
 8. Hej mina damer och herrar, Är du i behov av ekonomisk hjälp? Jag är Susan Benson. Jag är en långivare och även finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, privatlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta min firma. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och många fler. För mer information, skriv till oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller skicka ett meddelande till mig direkt på WhatsApp via: +447360502110 och få ett svar på ett ögonblick.

  Ett lån från ett pålitligt och kompetent företag är vad du behöver för att nå ditt mål. Vi är ett omfattande finansiellt tjänsteföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade ekonomilösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  * Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Ta emot ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta på 3%.
  * Höga godkännanden
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en varaktighet på 1-30 år.
  * Enkel onlineansökan.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av bristande finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din låneförfrågan via
  E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447360502110

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla inblandade parters fördelar.

  SvaraRadera
 9. Hoppas du har det bra med dina små grisar! Vi är nog flera som undrar hur det går och hoppas på ett inlägg till!

  SvaraRadera
 10. Jag får väl skriva ihop ett inlägg till då :).

  SvaraRadera

Jo nu ska ni få höra!

I TRE MÅNADER har mitt hundcenter varit öppet nu, och jag har aldrig jobbat hårdare i hela mitt liv! När väl representanten från Länsstyrels...