Ekonomiska mål

fredag 19 juli 2019

Minska telefonkostnaden!

Jag har en kollega som ringer med Hallon, och jag har ju förstått att det är billigt, så jag tänkte också göra slag i saken och byta abonnemang. Jag har i snart ett år varit kund hos Tele2 och betalat 249 kr/månad (3 GB surf).

När jag letade runt lite mer så hittade jag abonnemanget VIMLA (som ligger under Telenor). Där kunde jag få 6 GB surf för 160 kronor/månad, med en rabatt de första tre månaderna (då 80 kronor/månad). I övrigt är det samma villkor med fria samtal och fria sms.

Jag tänkte slå till direkt, men det blev ännu bättre! Om man går in via en TIPSLÄNK så får man direkt 10 kronors rabatt VARJE månad. Så jag använde en gammal tipslänk jag hittade via en annan blogg, och får alltså abonnemanget för 150 kronor/månad, och de första tre månaderna blir det endast 70 kronor/månad. Då är det alltså DUBBEL surfmängd mot vad jag har idag!

Du kan göra samma sak! Genom att gå in på Vimlas hemsida via länken nedan får du 10 kronors rabatt varje månad om du byter abonnemang till VIMLA, och jag får ytterligare 10 kronors rabatt jag också. WIN-WIN 😃

Här är länken, varsågod att tjäna pengar:

Vimlas billiga abonnemang

För övrigt köpte jag ytterligare några Swedbank idag :-).7 kommentarer:

 1. Surfen sparas på Vimla och man kan byta enkelt mellan storlekarna så jag kör minsta efter att första tre månaderna haft största abonnemanget. Jättemycket surf.

  SvaraRadera
 2. Superbra ju! Jag klarar mig nästan alltid på 3 GB, utom på sommaren då jag ofta är utan wifi, men det är ändå bra att surf sparas så man har lite extra när det behövs.

  Tack för input!

  SvaraRadera
 3. Bra du valde Vimla, de har bra täckning. Hallon är uselt om du ibland vistas utanför städer.

  SvaraRadera
 4. Åh, är det så!? Vad bra! Tack för att du delade med dig, nu känns det ju ännu bättre :-)

  SvaraRadera
 5. Hej Louise,
  Oj vad kul att hitta din blogg och tusen tack för din kommentar hos mig! Jag har länkat din blogg från min blogg nu också :-) Serumet är dyrt men superbra! Jag handlar det alltid i USA och tar det slut när jag är hemma så försöker jag få det på REA från till ex. Boozt.com. Köpte det nyss när det var 25% rabatt där och så fick man en liten väska med några andra krämer i present. Jo, jag snålar in på mycket mot min resa mot ekonomisk frihet (ETA juni 2022) men inte på det serumet :-) Kramen och ha det gott. Ännu en gång, tack för din kommentar och för att du länkar till mig!

  Anneli

  SvaraRadera
 6. P.S. Jag har en dotter med häst och gillar därmed namnet på din blogg...LoL! Jösses vad det kostar med häst och speciellt förra året då kilopriset på hö nästan var samma som kilopriset på guld. Men det är ändå vårt varenda krona för våran del. Dottern är alltid i stallet :-)
  Mvh, Anneli

  SvaraRadera
 7. Åh, stort tack tillbaka för dina ord och att du länkar! Jag ska hålla utkik efter serumet på rea, och du får gärna tipsa mig om du hittar det nånstans!

  ETA juni 2022, det är ju fantastiskt nära! Mina mål ligger mot 2026, men jag återkommer till det!

  Dotter med häst, så roligt! Höpriserna förra året höll på att sänka mig! Jag hade dock tur och hittade ett nytt boende för honom där bonden hade hö som faktiskt räckte. Så jag är väldigt glad i år att det regnar lite mer, för en lika torr sommar som förra året hade nog många av oss hästägare inte fixat...

  Förstår dock att det är toppen att alltid veta var ens dotter befinner sig, det tyckte nog mina föräldrar också :-).

  Må fint så hörs vi!

  SvaraRadera

Jo nu ska ni få höra!

I TRE MÅNADER har mitt hundcenter varit öppet nu, och jag har aldrig jobbat hårdare i hela mitt liv! När väl representanten från Länsstyrels...