Ekonomiska mål

torsdag 15 juli 2021

Kreativ

TYDLIGEN GÖR VÄRMEN (och ledigheten?) mig väldigt kreativ, så nu är bloggen uppdaterad med nytt tema, ny information och en ny flik där man kan se alla mina portföljinnehav. Vem kunde trott det när jag var nära att lägga ner hela bloggeriet bara för några veckor sedan?

DET NYA TEMAT som jag använder mig av kallas "travel" och det kan ju passa bra med tanke på framtida resor efter att FIRE är uppnått! Jag har också uppdaterat mina mål då målet om att ha 1.250.000:- vid årsskiftet redan är uppnått. Nytt mål är 1.500.000:-, vilket är fegt då jag vet att det kan uppnås med tanke på de extra pengar jag fick i samband med lägenhetsförsäljningen. Men, å andra sidan vet ingen vad som händer med börsen under hösten, och kanske blir det inte alls några uppgångar utan tvärtom? Den som lever får se!

DESSUTOM KAN JAG ju inte längre skriva att jag drömmer om finansiellt oberoende om ca 10 år eftersom det numera rör sig om ungefär 5 år, eller hur?

BORTSETT UPPDATERINGEN AV bloggen så ägnar jag mig åt att baka rulltårta med hemgjord jordgubbssylt som jag ska servera med vispgrädde till våra gäster ikväll. Lite kreativt det också, inte sant? Tänk vad jag gillar att baka när jag har tid! Har faktiskt skickat iväg sambon till Rusta också, för att köpa formar till filmjölksbröd som jag ska fixa ikväll.

NU SKA JAG DOCK BADA!
Tur att det bara är 60 meter till vattnet :-)Inte snyggast i stan, "men svensk-somrig" i alla fall :-)

2 kommentarer:

  1. Ja, det var en ful rulltårta. Men den ser väldigt god ut !!

    ;-)

    SvaraRadera
  2. Ha ha, och bröden blev ännu fulare ;).
    Men gott som attan!

    SvaraRadera

Handlingskraft eller "skryt del II"

NÄR DET HÄNDER JOBBIGA saker i livet så har alla människor olika sätt att förhålla sig till det jobbiga och agerar också på olika sätt. Det ...