Ekonomiska mål

onsdag 4 november 2020

Klar med skolan!

IBLAND TYCKER JAG ATT jag är lat och inte gör något. Jobba deltid, jaga valp. Hur svårt kan det vara? Att jag samtidigt studerar med en takt om 200% glömmer jag liksom lätt bort. Plugga gör man lite sådär med vänsterhanden, eller hur!?

PÅ EXAKT 6 MÅNADER LÄSTE JAG IN en hel utbildning som på folkuniversitetet är planerad över två år! Ingen omtenta, inget "göra om". Jag bara satte uppgift efter uppgift, och idag fick jag beskedet att även mitt examensarbete (uppgift: 25 sidors uppsats på ett delvis valfritt ämne) är godkänt, och därmed är jag färdigutbildad! Diplomerad och allt (säger inget och betyder egentligen inte ett skit. Men jag är diplomerad ändå :-)).

SKIT I JANTE! Jag är ju ändå rätt bra! Inte lat. Jag gör massor av saker! Jag sätter upp mål, pluggar, söker jobb, checkar av delmål och kommer med största sannolikhet att uppnå de större mål jag har framöver också. Med hjälp av det lilla stegets kraft kommer man långt!

VET NI VAD? Ni kan också! Precis allt ni vill!
Kom ihåg det!Töntigt, men värt en påminnelse ibland...

8 kommentarer:

 1. Helt fantastiskt bra jobbat! Imponerande med 200%, att du har orkat och hunnit!? :-D

  Stort GRATTIS! Hur firas detta? Diplom-skumpa?

  Kram Fumlan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tusen tack Fumlan! Jag vet inte hur jag hinner, men jag tar en timme här och en timme där. Jag bara kör på :-). Tror inte alls min sambo förstår vilken tid jag lägger ner tyvärr...

   Det blev inte mycket till fira tyvärr, men det får väl komma så småningom :-).

   Kram!

   Radera
 2. Stort GRATTIS! Grymt bra jobbat!
  /Lotta

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat. Nu är du värd lite återhämtning och lugnare tempo ett tag (och lite bubbel)./Hea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med! Krävde ensamtid ikväll och tänker bara ligga på soffan och glo på serier. Kanske med en pizza och ett glas rött. Jag behöver det :-).

   Tack Hea!

   Radera
 4. Grattis. Bra jobbat!!
  // ias hemlis

  SvaraRadera

Jo nu ska ni få höra!

I TRE MÅNADER har mitt hundcenter varit öppet nu, och jag har aldrig jobbat hårdare i hela mitt liv! När väl representanten från Länsstyrels...