Ekonomiska mål

torsdag 26 november 2020

Jag köper!

 EFTER ATT HA SÅLT Lundbergföretagen och Atrium Ljungberg så åkte en tredjedel av mitt innehav i Latour också. Det känns bra att ha tagit hem en rejäl vinst där.

FÖR DET NYA KAPITALET köpte jag ett gäng Essity och ett gäng Tele2. Jag har tvekat kring Tele2 en längre tid, men direktavkastningen är bra och bolaget platsar trots allt i min portfölj då jag inte äger så mycket annat i den sektorn. Essity har jag velat äga länge, och just nu är den prisvärd tycker jag. Köpte bara en liten näve där dock, och ser var kusen tar vägen innan jag köper mer.

MINA INNEHAV per dags dato är således:


SUCCESIVT SKA INVESTOR ta ännu större plats i portföljen, annars tänker jag ligga lågt en period nu och se var börsen tar vägen. Det vanliga månadssparandet i fonder kvarstår såklart, idag åkte det in några tusenlappar i Avanza Global och Spiltan Investmentbolag.

HA EN FIN DAG!
Hur har ni investerat i veckan?


14 kommentarer:

 1. Svar
  1. Enkelt och effektivt! Bra summa också!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Haha, vad roligt. Köpte precis lite Tele2 igår, ny utdelare även i min portfölj. Essity har jag också tagit in, köpt på mig lite pö om pö så just nu är jag nöjd där. Även fyllt på med lite Cibus i veckan och mina fonder har fått varsin slant också.

  Schysst med lite fin vinsthemtagning! Tanken slog mig tidigare i veckan men jag var sen på bollen när Latour sjönk och jag blev snål, så jag sket i det. Sen fortsatte den sjunka, då blev jag lite trött på mig själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att vi har lite lika innehav! Vore kul att se hela din portfölj :-).

   Ja, jag känner igen mig i tveksamheten kring att sälja. Men det kommer fler chanser! Jag lovade mig själv att sälja lite Eolus om aktiekursen gick över 200:-. Idag var den uppe i 205:- och då GJORDE jag det faktiskt. Sålde bara 50 st, men ändå - jag höll mig till planen. Lite stolt :-)

   Radera
 3. Heh köpte också Tele2 igår. Är det kanske så att många läst att DI's utdelningsportfölj tagit in dem igen? Själv så kompletterade jag min portfölj med ytterligare ett innehav. En Högutdelande ETF vid namn Vanguard All-World High Div, låg avgift och alltid tryggt att sprida riskerna båda via geo och bransch. Känner mig bekväm i portföljen nu men mottager gärna tips och kritik: Här är den: https://imgur.com/a/VfXjwko

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan vara så. Många verkar haka på Tele2, vi får hoppas att det ger utdelning! Ska kika på länken :-)

   Tack för din kommentar!

   Radera
 4. Försökte att inte handla i november men köpte för 6k :( Blev billig Embracer och Axfood.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, bra shopping att åka dit på ;-)

   Radera
 5. Spännande köp! Essity känns som en långsiktig och bra kandidat att ha i portföljen som jag gärna skulle vilja äga men inte riktigt har kommit till skott än i. Tele2 nöjer jag mig med att äga via Kinnevik - i övrigt har Telia och AT&T kommit att bli mina "bet" i sektorn :)

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror att Essity kan leverera och passa bra in bland övriga innehav.

   Man kan inte äga allt ;-)

   Detsamma!

   Radera
 6. Hej Louise.

  Fin portfölj du fått ihop. Kul att det går så bra för dig :-) Själv amorterar jag just nu på min aktiebelåning så blir troligtvis inget inköp i närtid.

  Trevlig helg.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Slimis! Ja, det går bra nu, men det är ju mest börsen i stort, och inte jag direkt...Men kul är det! Jag är ju för feg för att syssla med belåning, men förstår att det kan vara skönt att amortera av lite!

   Ha det bra och trevlig helg!

   Radera
 7. Jag heter Helen Becker, vilken underbar och enkel trollkarl som tog glädje och lycka tillbaka i mitt liv! Jag ger detta vittnesbörd för att jag är så glad, jag vill tacka doktor Idemmiri för det fantastiska han gjort i mitt liv, han tog tillbaka lycka till mitt liv, jag trodde aldrig på trollformler förrän mitt liv kollapsade när min 6-åring älskare bestämde sig för att sluta nästan när vi ville gifta oss. Jag var så känslomässigt förkrossad att jag inte kunde göra någonting rimligt, efter 3 månaders smärta innan en gammal vän till mig presenterade mig för en online-trollkarl som heter Doctor Idemmiri, det var efter att ha blivit lurad av olika falska trollformler. Jag introducerades för doktor Idemmiri, en riktig trollkarl. Min Gud efter tre dagar såg jag underverk, min kärlek kom tillbaka till mig och mitt liv kom tillbaka som ett färdigt pussel, och vi är lyckligt gift och det var som en dröm för mig eftersom jag trodde att jag förlorat det för alltid. Tack doktor Idemmiri för att du hjälpte mig, men framför allt din ärlighet och dina resultat snabbt och korrekt. e-post: idemmiri9@gmail.com Du kan också Whatsapp eller ring +2349070818779! Du förtjänar att vara glad eftersom jag är så glad '

  SvaraRadera

Summering av årets utdelningar

NU HAR JAG BARA 185 KRONOR kvar att erhålla i utdelning, så det känns tryggt att göra en sammanställning av vad året har inneburit på utdeln...