Ekonomiska mål

fredag 18 september 2020

Veckans inköp

 JAG KUNDE INTE LÅTA BLI att jämna till siffrorna i Handelsbanken när aktien sjönk till 80 kronor/st. Så det blev 50 stycken SHB, och nu är bank- och finanssektorn fylld med råge. I övrigt går det väldigt bra för min portfölj, kanske tack vare att Hufvudstaden drar uppåt. Eftersom jag köpte på mig ett antal hundra aktier där så märks förstås ökningen rätt snabbt. Ska bli spännande att se vad portföljvärdet är vid årets slut!

JAG HAR DOCK KÖPT MER SAKER! Jodå, nya skor har det blitt minsann! IGEN! Men så kan det bli när klacken på de gamla paret i princip ramlade av. Men nu är skosektorn också fylld här hemma, precis som banksektorn i aktieportföljen.

I ÖVRIGT HAR JAG DET RÄTT BRA. Vi har haft besök på landstället av en släkting till min sambo. En Hollywoodskådis faktiskt, men jag avslöjar inte vem ;-). Eftersom hen blev överförtjust i vår lilla hund så fotade jag dock massor, och hotade med att sälja bilderna till kvällspressen om min FIRE-plan inte går som jag har tänkt...:-). Skämt åsido, det var jättemysigt att ses (vilket inte blir så ofta numera) och intressant att höra om bland annat bränderna i Kalifornien. Släktingen har klarat sig hyfsat bra, men många i hens bekantskapskrets har förlorat både hus och hem. Det är oerhört tragiskt.

TILL NÅGOT ROLIGARE: UTDELNINGAR! Jag hade helt missat att Xact Hög pyntar ut 2,60 per andel nästa vecka. Det blir typ 1500 pix till mig! Dessutom kommer snart Axfood och Castellum på det, så lite utdelningar blir det även till mig i september tydligen :-).

NU ÄR DET FREDAG (om någon missat det). Vädret är fantastiskt och jag ska åka och jobba. Fast vet ni? Jag har inga problem med det alls! För jag ska hänga med mina egna inhemska kändisar, tillika mina härliga kollegor, och sedan har jag en ledig helg framför mig. 
Life is good!


Ok, det kanske är en smula överdrivet... Men hittade inget bättre :-)

7 kommentarer:

 1. Hej!

  Spännande med Handelsbanken. Verkligen fortsatt impopulärt i den sektorn och regeringens förslag om bankskatt gör ju inte saken bättre :) Hoppas det kan bli bättre sentiment kring bank framöver, typ som med Hufvudstaden :)

  Kul med besök Hollywood :)

  Ha en superbra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, vi får se vad som händer med sektorn framöver, men det bör repa sig tänker jag :-). Hufvudstaden börjar ju kännas aom ett trevligt innehav nu igen!

   Detsamma till dig!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
   1) Love Spells
   2) Förlorade kärleksformer
   3) Stoppa skilsmässa
   4) Äktenskapstavlar
   5) Graviditetsförtrollning
   6) Breakup Spells
   7) Döden
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Alltså din blogg alltså, den har ju allt! Börs, Hollywoodkändisar och hundvalpar. Vad mer kan en läsare önska sig? ;-)

  Just Handelsbanken har jag inte, men ska bli intressant och se hur saker och ting utvecklar sig för banksektorn i framtiden.

  Ha en fortsatt trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha, du är för söt :D. Det kaaanske hade varit något om jag berättade i klartext om Hollywoodkändisen, men jag kör ju fegvarianten! Kan dock i tillägg, också berätta att vi även bor 300 meter från YTTERLIGARE en Hollywoodkändis på landet. Jag dristar mig till att säga att det är en person av manligt kön :-).

  Detsamma till dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojojoj, "råkar" du promenera förbi ibland med vovven? Hundtricket kanske funkar på kändisar också? ;-)

   Radera
  2. Nja, vi brukade förr om åren försöka få våra barn att leka med kändisens barn när de var där på somrarna (de är oftast bara på plats i juli eftersom skådisen bor i Hollywood vanligtvis). Det gick sådär :-). Nu när barnen är större brukar vi retas och säga, typ på nyårsafton: "Tänk om ni hade lekt med kändisens barn förut, då kanske ni hade firat nyår i Hollywood nu!"

   Kändisen är väldigt blyg och brukar få ur sig ett litet "hi" när man möts på vägen :-).

   Radera

Jo nu ska ni få höra!

I TRE MÅNADER har mitt hundcenter varit öppet nu, och jag har aldrig jobbat hårdare i hela mitt liv! När väl representanten från Länsstyrels...