Ekonomiska mål

tisdag 25 augusti 2020

Cuponation

MINNS NI ATT JAG BEHÖVDE KÖPA NYA SNEAKERS? Tänkte att det var världens enklaste grej och knallade ner på stan för att plocka på mig ett par. Jag ville ha i princip likadana som jag redan har, ett par klassiska vita Reebok. Mina nuvarande har jag älskat, men efter nästan sju års frekvent användande så sjunger de helt klart på sista versen...

FÖR ATT GÖRA EN LÅNG HISTORIA KORT: Jag hittade inga skor. Märkligt nog, men efter att ha betat av halva stan och insett att alla sneakers såg ut som konstiga rymddojjor så gav jag upp.

NÄTET, TÄNKER NI? Men jag gillar inte att handla på nätet! För jag avskyr att behöva skicka tillbaka saker om de inte passar, och risken är att de blir liggandes här hemma i stället. Det är inte FIRE-vänligt. Men i detta fallet, tja - vad göra?

JAG HITTADE "MIN" KLASSISKA MODELL på Reebok´s hemsida. Men de kostade 900:- och plötsligt kände jag mig snål. Kollade Refunder och MyBonus, men nej. Ingen cashback. Så jag provade helt enkelt att googla "rabatt Reebok" och hamnade på sidan cuponation.se.

HEARD ABOUT IT? Såklart du har! Men det hade inte jag, så jag trodde det var bluff och båg när jag hittade en rabattkod som skulle ge mig 250:- rabatt hos Reebok. Sen tänkte jag på virus och annat data-farligt, men pengar vill man ju gärna spara. Så jag provade kopiera koden jag hittat, och klistrade in den på Reebok´s hemsida.

DET FUNKADE! Så när jag skulle betala så blev, precis som utlovat, en rabatt om 250:- dragen. Mina sneakers kostade med andra ord 650:- i stället för 900:-. Grattis till mig för att ens orka/komma på att googla "rabatt Reebok" och grattis till er om ni inte kände till detta och möjligen kan göra detsamma framöver.

I ÖVRIGT HAR jag haft en fantastisk dag med min fina vän A. Vi har hängt i hundrastgårdar, fikat och pratat om allt mellan himmel och jord. SÅ mysigt!

OVER AND OUT!
Glöm inte "cuponation.se".Schnygga va...?

2 kommentarer:

  1. Oh nice tips! Ska hädanefter alltid skriva "rabatt" innan allt jag ska handla på nätet! :-D

    SvaraRadera

Jo nu ska ni få höra!

I TRE MÅNADER har mitt hundcenter varit öppet nu, och jag har aldrig jobbat hårdare i hela mitt liv! När väl representanten från Länsstyrels...