Ekonomiska mål

onsdag 6 maj 2020

Lite mer utdelning

DET KOMMER INTE IN mycket pengar via utdelning i år, som vi alla vet. Men en del kronor ramlar in i alla fall, och idag var det Bolidens tur att pynta stålar till sina investerare. Lite mer än tusenlappen blev det för min del, och jag valde att återinvestera de pengarna. Trots att det inte är jättemycket känns det alltid bra att kunna göra så, tycker inte ni också det? Gratispengar på något vis? Känns också bra att mitt största innehav Investor har bestämt sig för att dela ut 9 kronor nu, och möjligen resten i höst. Med lite flyt blir det full pott där innan året är slut.

JAG GJORDE EN SAMMANSTÄLLNING av mina aktieinnehav just nu, och så här är fördelningen per dags dato:CASTELLUM OCH INDUSTRIVÄRLDEN ska jobba sig uppåt på listan så småningom, men annars är jag ganska nöjd med detta. Jag tror sedan att Xact Hög kommer efter Investor (tog inte med den här) och bland fonderna har Avanza Global största positionen med ca 11%. (Tycker personligen fonderna är mindre intressanta, varför de inte presenteras här heller :-)).

FÖR ÖVRIGT händer det en hel del, men jag får göra ett separat inlägg om mina planer framöver. Det är just nu lite kaos i hjärnan, och den där önskade valpen ställer till det en smula. För jag vet ju ännu inte om det blir en valp, och då är det svårt att planera efter det. Jag tycker inte om att inte kunna planera! Om det INTE skulle bli en valp vill jag nämligen söka ett jobb med början i augusti (söka kan man iofs alltid göra), men om det BLIR en valp är just det jobbet helt uteslutet.

TÄNK ATT HUNDEN REDAN ställer till bekymmer, fast jag inte ens har den ännu?
Svårt avis på Två Månadslöner som får hem sin valp i juli!


Blogg
Hej hunden, vill du flytta hem till mig?

2 kommentarer:

 1. Lovar att skicka bilder! <3

  Väldigt bra portfölj du har! Ligger säkert bättre än index?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack! Ja, lite bättre än index, men det beror ju på att jag spelar med ganska säkra kort så att säga :-)

   Radera

Kort uppdatering om livet som hunduppfödare

FÖR ER SOM INTE kan bärga er utan konstant funderar över hur mitt liv ser ut idag. Här kommer den rafflande sanningen *trumvirvel*. JAG HAR ...