Ekonomiska mål

fredag 28 februari 2020

Handlar på bäst jag kan


JAG BÖRJADE DAGEN med att köpa ICA för 356:- och Investor för 472:-. Även Xact Hög som då låg på 123:- vilket var länge sedan. Det kändes fint och både ICA och Investor är lite upp nu i skrivande stund.

SLOG ÄVEN TILL MED ETT ANTAL BOLIDEN idag. Jag har sagt att det är en aktie som jag endast köper under 200 :- och idag gick den ner till 197:-. Då tryckte jag på knappen!

DESSA KÖP JAG GÖR NU är inte så stora. Jag har nästan ingen kassa kvar, men flyttade över lite buffertpengar till Avanza just i det syfte att kunna handla om dippen blir ännu djupare. Men det blir några aktier per köp, typ 2-25 allt beroende på vilket bolag det gäller.

JAG TÄNKER FORTSATTA HANDLA i den mån jag kan nu i nedgång, så får jag se hur långt pengarna räcker och hur djup dippen faktiskt blir.

DET ROLIGA MED INKÖPEN är att jag helt klart inte är ensam om min strategi! Avanza hade idag en sammanställning angående de mest köpta och sålda aktierna, och där fanns både Investor, ICA och Boliden med.

Så särskilt unik är jag tydligen inte :-)Sammanställning fån Avanza idag, vilka aktier flest köper och säljer.

8 kommentarer:

 1. köpt investor, boliden xact och faktiskt några Astra Zeneka. Har varit hemskt kul även om de röda siffrorna är hemska när man kikar på totalen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är mao inte heller särskilt unik ;-). Håller med om att det varit roligt att köpa nu :-)

   Radera
 2. Blev nästan Investor idag, men inte riktigt. Så jag hoppas på nya tillfällen nästa vecka. Däremot har jag köpt massvis med andra värdepapper ;) Men det bloggar jag nog om imorgon...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varför blev det nästan? Ville du köpa ännu billigare? Vi får se vad nästa vecka för med sig...

   Ser fram emot ditt inlägg!

   Radera
  2. Ja men så är det ju ibland, buden går inte igenom. Jag hade Investor på 469 igår i dippen så det gick inte riktigt igenom. Försöker kliva in när direktavkastningen initialt är minst 3-3,5%.

   14/0,03 => ca 467 SEK.

   Radera
 3. Trevliga köp! Jag planerar också att fortsätta handla, men det får gärna ta en paus i nedgången så man kan samla "trupperna" igen :)

  SvaraRadera

Jo nu ska ni få höra!

I TRE MÅNADER har mitt hundcenter varit öppet nu, och jag har aldrig jobbat hårdare i hela mitt liv! När väl representanten från Länsstyrels...